Thursday, 29 March 2012

Kalaulah...

Kalaulah.. Aku boleh drive dengan cekapnya, dah lama aku pergi melawat kakak kesayangan, Kak Faz dan anaknya.


Kalaulah.. Aku boleh access kat data-data financial statement CIMB Islamic 2010, dah lama aku tak pening kepala fikir pasal data FYP nih.


Kalaulah.. bakal suami saya seromantik Awal Ashaari (crush lama aku tu) atau lebih romantik, sumpah aku tak cari lain.


Kalaulah.. Nando's sekangkang kera daripada bilik aku, dah lama aku jadi regular customer Nando's. Click here. What a nice website! Rindu.



Kalaulah.. aku mempunyai sugar daddy, dah lama aku paw dia beli apa yang aku nak. Ipod, Honey and Oat 3-in-1 Scrub, Gucci Shades, Galaxy Tab 8.9, bekalan topup selama 3 tahun. Nasib baik aku tak mintak Harrier ke, lakeview apartment ke, banglo 3 tingkat ke.


Kalaulah.. aku buat assignments instead of updating blog sekarang ni, dah lama boleh siap 1 page.



Kalaulah.

2 comments:

Fazri said...

Pela syg ni, angan2 bnyak sgt, xelok maen kalau2 ni syg.. Bersyukurla ma da ada pa skang ni taw:-)

Honey Nadia said...

Angan-angan je yang mampu, Yang.

Orang tu browse blog kita guna handphone baru dia. Tengok icon pun dah tahu. Kehkehkeh. :p

I miss you! :(